Merantau…

Go out from home. Go. Far away. Then you will understand things you don’t before. How the smell of kitchen warm your soul, how surprised you feel every time you come home your mom dad looks older, and how hard it is to leave them again

 

1477966_10202467700112215_1019526510_n

Advertisements

10 thoughts on “Merantau…

  1. Bener banget.. Pas baca langsung bayangin aku yang sudah merantau mau 10 tahun (ahhh, kagettt, udah lama banget yaa >.<) dan detik2 mau pulang, mau natalan bareng berasanya luar biasaaaaaaaa 🙂

  2. astaga.. baru baca sampe bagian ini “how surprised you feel every time you come home your mom dad looks older, and how hard it is to leave them again” aja udah meweeeeek.. T_____T

      • Gak tuh… Nyantai aja… Dulu2 gak pernah merasa berat jauh dari keluarga, rasa excited-nya selalu ngalahin rasa kangen dengan keluarga. Justru sekarang ini kadang2 merasa berat jauh dari keluarga, karena kan sekarang udah ada anak2, kasihan kadang2 sama ortu yang gak bisa setiap saat bareng cucunya. Terus juga suka kepikiran, kan ortu semakin tua, tapi aku gak bisa nemenin mereka, hiks 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s